top of page

DE VROUW

De VROUW VAN DE TOON is Wilmy van der Helm die volgens de Maya wijsheid met Toon 12 door het leven gaat. Dat betekent toewijding aan al wat leeft. Tel daar de Gele Krijger bij met als kenmerken hoog sensitief, serieus, diepzinnig en realistisch dan weet je met wie je te doen hebt. Daarnaast is de Vrouw met een 3 in haar missie volgens de numerologie uitverkoren tot uiterste creativiteit.


Haar eerste Toon gilde zij tezamen met de tonen van John, Paul, George en Ringo genaamd ‘The Beatles’ in 1960 de wereld in.
Voorbestemming? Ja, zingen werd haar passie en daarmee was de Toon gezet!


Haar hele leven draait om Tonen. Tonen van weemoed, tonen van bliss, tonen van blijdschap, tonen van genegenheid. Kortom Tonen uit het leven gegrepen, verwoord in Zangkunst. Ze studeerde aan het conservatorium van Zwolle -Bachelor Music in Education- en Maastricht -Solozang-, vervolgde haar weg naar Duitsland waar zij twintig jaar werkzaam was als soliste aan verschillende theaters en aldaar rollen in opera, operette en musical succesvol vertolkte. Daarnaast behaalde ze haar diploma als adempedagoog bij Atemart Osnabrück en specialiseerde ze zich in het thema ‘ouder wordende stem’ naar een concept met de naam: Anti Aging für die Stimme in Rendsburg.
In 2019 sloot zij met succes de opleiding tot Seniorencoach bij Sonnevelt Opleidingen af. 

In 2021 volgt zij een opleiding tot ZorgZangeres.

In de privé zangpraktijk VROUW VAN DE TOON geeft zij de essentie van haar werk en wezen weer. Klik op 'Kijk'.

 

bottom of page