top of page

IN HUIS

wdvihh-VVDT.png

Afstemmen of ook wel resoneren, versmelten. Mm, zul je misschien denken. Is dat Niet eNG? Nee hoor. We stemmen op elkaars golflengte af door alert te zijn op onze ademhaling en door middel van resonantie oefeningen.

 

 

 

Meedoen kan hier:

 

Hiermee kun je de trillingen Ervaren, of ook wel gewaar worden tijdens de stemgeving. Voelt het lekker? Dan is het prima. Leg je handen gerust op je borst, in je nek, op je hoofd zodat je de vibratie kunt voelen.

Integreren. We vervangen de neurie klanken door klinkers. Klinkers vormen het hart van elke lettergreep die we omzetten in verschillende toonhoogten. In een later stadium worden die klinkers geïntegreerd in woorden en zinnen.

Meedoen kan hier: 

Onderhouden ofwel ‘zorgen voor’ vraagt het bewustzijn van je op regelmatige basis pas op de plaats te maken om te bezien wat er nodig is om je stemapparaat gezond te houden. Dat beperkt zich niet tot louter gezond leren zingen maar behelst ook verantwoordelijkheid te nemen over je algemeen welzijn, je lichamelijke conditie, je eet- en drinkgewoonten, kortom je balans te (her)vinden om een optimaal stemgeluid te verkrijgen én te behouden.

OEfenen. Sommigen hebben er een broertje aan dood maar ik laat het zusje dat leeft graag een toontje hoger zingen door je ervan bewust te maken dat OEfenen de sleutel tot een succesvol traject is. En ja, bij de een loopt dat traject langer dan bij de ander maar het alom bekende ‘Oefening baart Kunst’ gezegde heeft een eeuwigdurende geldigheidsdatum voor iedereen. No excuses!!

Wil je aan de slag? Mail DE VROUW voor de mogelijkheden en tarieven.

bottom of page